07. januari 2023
We hebben ons verblijf rond de jaarwisseling gebruikt om een nieuwe oven met magnetronfunctie te plaatsen. Het nieuwe toestel heeft geen draaiplateau meer en biedt meer mogelijkheden dan het oude toestel.

04. december 2022
De renovaties voor dit seizoen zijn voltooid. Alle geplande werkzaamheden zijn afgerond. Daarnaast hebben we de oude stoelen aan de eettafel vervangen door nieuwe stoelen. De granieten vensterbanken zijn geplaatst en de slaapkamer beneden heeft nieuwe bedden en matrassen. De nieuwe lounge past perfect - helaas was het weer niet zo goed en moeten we tot de lente wachten op het grijze glazuur. De oude gasverwarming werd verwijderd en er werd een zuiniger en milieuvriendelijker model geplaatst. De...

08. oktober 2022
We namen een suggestie van gasten om een wafelijzer te kopen. Vanaf vandaag kunnen onze gasten heerlijke wafels bereiden en genieten.

15. september 2022
We hebben onze Nederlandse homepage opnieuw ontworpen. Vrijwel alle artikelen op de Duitse website zijn nu ook op de Nederlandse website te vinden. We proberen beide websites parallel te onderhouden. De fotopagina's en het bezettingsplan zijn links naar onze Duitse website - het bezettingsplan is tweetalig.

Vakantiehuis De Lepelaar

Roggeslootweg 742

De Cocksdorp Texel

                        de_lepelaar@freenet.de

 

PHP Hits Count