Bij de receptie van het vakantiepark ontvangt u 2 sleutels van de vakantiewoning en de zwembadkaarten.

 

 De receptie is goed te vinden - let op de borden bij aankomst op het vakantiepark.

 

De sleutel voor het tuinhuisje vind je in de linker lade van het dressoir in het woon/eetgedeelte. In het tuinhuis staat een handkar en een fietskar voor honden waar onze gasten gebruik van kunnen maken. De Weber-grill kan op aanvraag worden gebruikt (de_lepelaar@freenet.de), maar maakt geen deel uit van de huurovereenkomst. Houd de tuinhuisje altijd op slot.

 

In de lade zit ook de sleutel voor de gastenkast in de berging naast de keuken. Hier vind je thee, Senseo koffiepads, zout, peper, suiker, enkele kruiden, afwasmiddel, glansspoelmiddel en vaatwaszout, etc…. Als iets is gebruikt, vul het dan bij. Laat a.u.b. geen bederfelijke etenswaren achter en sluit de kast voordat u vertrekt en leg de sleutel terug in de linker la op het dressoir!

 

Mocht er iets defect zijn of niet goed werken, neem dan contact op met de receptie. Daar worden ze snel en onbureaucratisch geholpen.

 

Wij hebben het vakantiehuis sinds januari 2020 in bezit en hebben alles zo ingericht dat we ons er prettig bij voelen. Als u suggesties voor verbetering heeft, laat het ons dan weten.

  

Als u genoten heeft van uw vakantie in ons vakantiehuis, zouden wij graag een positieve recensie ontvangen in uw boekingsportal en/of in ons gastenboek.


Vakantiehuis De Lepelaar

Roggeslootweg 742

De Cocksdorp Texel

                        de_lepelaar@freenet.de

 

PHP Hits Count